De agenda

7 mei Eindeloos textiel
Een experimenteer en deel plek voor textiel liefhebbers georganiseerd door Jantine Hos, Linda Willemszoon en mij. Neem zelf werk mee waar je mee verder wilt experimenteren. Door het delen met elkaar kom je tot nieuwe inspiratie. Van 19.30 uur tot 21.30 uur zijn wij aanwezig op de Klaas Katerstraat bij FluXus in Zaandam.
28 mei Eindeloos textiel
Georganiseerd door Jantine Hos, Linda Willemszoon en mij, voor het delen van onze gezamelijke passie Textiel. Heel graag experimenteren we met andere textiel liefhebbers. Van 19.30 uur tot 21.30 uur zijn wij aanwezig op de Klaas Katerstraat bij FluXus in Zaandam.
11 juni Eindeloos textiel
De laatste Eindeloos textiel van dit seizoen. Deze avond gaan we bespreken hoe we in september verder gaan. Natuurlijk blijft het experiment het belangrijkst en het delen van de gezamelijke passie textiel.Van 19.30 uur tot 21.30 uur zijn wij aanwezig op de Klaas Katerstraat bij FluXus in Zaandam.
Dinsdag 15 mei, presentatie van de Zaanse Kaper
In verband met de fashion challenge heb ik Inge Bosman van de Zaanse Kaper uitgenodigd om wat meer te vertellen over de klederdracht uit de 18de eeuw. Ook als je nog geen idee hebt of je mee wilt doen aan de challenge is het heel leuk om een stukje van het Zaans erfgoed te leren kennen. De avond begint om 19.30 uur en zal ongeveer anderhalf uur duren. In mijn atelier op Dorpsstraat 206b in Wormer.
Alleen voor genodigden.
Van 9 juni tot 30 juni expositie Zaans Hout werk van Cursisten bij Art Zaanstad
Voor de openlucht expositie Zaans Hout zijn de werken van een aantal van mijn cursisten op de foto gegaan. Tijdens de expositie bij Art Zaanstad zullen in het kader van "Ik toon" de werken in het echt te bewonderen zijn. Aangevuld met meer foto's en de verhalen achter de werken. Alles is geïnspireerd op de collectie van het Zaans museum en in het bijzonder de Zaanse klederdracht.
Van 9 april t/m eind juni open lucht expositie Zaans Hout
In de wijk Zaans Hout achter station Zaandam staan 10 houten Zaanse poster huisjes. Deze zijn gevuld met posters waarop het werk van een aantal van mijn cursisten staat afgebeeld. Zij hebben ruim een half jaar aan dit project gewerkt. Al het werk is geïnspireerd op de collectie van het Zaans museum met in het bijzonder de Zaanse klederdracht. 

© 2018 - All Rights Reserved Tanade
Webdesign by VDW Design Wormer