Inloggen

Naailes jeugd

De naailessen voor de jeugd zijn opgedeeld in blokken van 10 lessen. Je betaald dus ook per  10 lessen. De groepen zijn klein (5 personen).

De allereerste 10 lessen zijn voor de basiscursus, tijdens dit blok leer je een aantal basistechnieken die je altijd nodig hebt bij het maken van kleding en het werken op de naaimachine. Het maken van een patroon, knippen van de stof en het inrijgen van de machine horen hier natuurlijk bij maar ook zelf ontwerpen komen aan bod. Tijdens deze lessen werken we met katoen en hoef je zelf geen materialen aan te schaffen.

Zonder tegenbericht ga ik ervan uit dat je na de tien lessen doorgaat met het volgende blok.

patroon        knippen        maatnemen 

Ga je de vervolgcursus doen dan moet je zelf voor de materialen zorgen. Tijdens dit blok kan je maken wat je wilt, als het maar van textiel is. Je kunt dan dus ook gaan breien bijvoorbeeld. De vervolgblokken zijn ook steeds blokken van 10 lessen.

De kosten voor de basiscursus zijn 100,00 euro dit is inclusief materiaal
De kosten voor de vervolgcursus zijn 85,00 euro dit is exclusief materiaal en eventuele excursie kosten.

Wil je meedoen informeer dan of er nog een plekje vrij is, je kunt altijd instromen als er een plek vrij is.
Inschrijven voor een workshop kan via de workshop agenda, kies de workshop die u wilt doen en druk op de knop deelnemen.

MELD JE NU AAN OF NEEM TELEFONISCH CONTACT OP VIA 06 - 10065595

Voorwaarden jeugdlessen:

  • Aanmeldingen via email of telefonisch opgaaf - U ontvangt een schriftelijke bevestiging per email of ter post van uw inschrijving met specifieke detail gegevens
  • Een lesgroep gaat door als er tenminste 3 inschrijvingen zijn per groep - TANADE behoud zich het voorrecht data en groepen te wisselen of samen te voegen
  • TANADE geeft geen geld retour indien je niet komt opdagen - wel indien je voor een vervangende deelnemer zorgt.
  • Wil je stoppen, dat kan aan het eind van een lesblok mits er tijdig (uiterlijk de 7de les van het blok) bericht van gegeven wordt.
  • Bij verhindering kan de les op een ander tijdstip worden ingehaald, mits er plek is.
  • Betaling voor de eerste les van het lesblok d.m.v. overmaking of contant.
  • Betaling op ABN-Amro bankrekening NL63 ABNA 0567337391 van Atelier TANADE N. Prins te Wormer, o.v.v. uw naam en de te volgen lesblok