Inloggen

Naailes volwassenen                     stof

Ben je geinspireerd geraakt door het televisie programma "door het oog van de naald" kom dan op les! Er zijn nog een paar plekjes vrij.

De naailessen voor volwassenen worden vooral in de avonden gegeven. (zie lesrooster)
In kleine groepen waar beginners en gevorderden bij elkaar zitten. Je kunt eigenlijk  van alles maken als het maar met textiel te maken heeft, dus ook haken of breien kan, maar het meest wordt er gewerkt op de naaimachine. We werken op een snelle manier om ook snel resultaat te kunnen zien. Patroontekenen is ook een mogelijkheid.

Je kunt lessen volgen: een keer in de week of om de week. Neem even contact op welke avond er nog plek is. Als er geen plek meer is op de les naar keuze word je op de wachtlijst geplaatst. Je krijgt altijd bericht.

Een proefles is mogelijk.

Bij FluXus

Een andere mogelijkheid is om lessen te gaan volgen in Zaandam, in het gebouw van FluXus aan de Klaaskaterstraat. Deze lessen worden ook door mij verzorgt en zijn net even anders dan de lessen in Wormer.

De cursus Mode 'I love handmade' een blok van 10 lessen waar techniek centraal staat. Elk blok bestaat uit minimaal drie naaitechnieken, afgewisseld met eigen werk en een handwerktechniek. Zo leer je in een snel tempo een aantal technieken die je vrij toe kunt passen in je eigen werk.

De cursus Draagbare kunst. Het ontwerpen, experiment en ontdekken zijn hier de uitgangspunten. Je maakt in maximaal 10 lessen een kunstwerk wat op het lijf gedragen kan worden.  Op de website van FluXus staat meer informatie over deze cursussen. www.fluxus.nl beeldend. Mocht je vragen hebben stuur dan gerust een berichtje.

 Inschrijven voor een workshop kan via de workshop agenda, kies de workshop die u wilt doen en druk op de knop deelnemen.


MELD JE NU AAN OF NEEM TELEFONISCH CONTACT OP VIA 06 - 10065595

Voorwaarden:

  • Aanmeldingen via email of telefonisch opgaaf - U ontvangt een schriftelijke bevestiging per email of ter post van uw inschrijving met specifieke detail gegevens
  • Een lesgroep gaat door als er tenminste 3 inschrijvingen zijn - TANADE behoud zich het voorrecht data en groepen te wisselen of samen te voegen.
  • Na de eerste maand les gaat de regel in dat als je wilt stoppen er een maand opzegtermijn is
  • TANADE geeft geen geld retour indien je niet komt opdagen - wel indien je voor een vervangende deelnemer zorgt
  • Bij verhindering kan de les op een andere les tijd worden ingehaald, mits er plek is.
  • Betaling dient de eerste les van de maand zijn voldaan of contant te worden betaald.
  • Betaling op ABN-Amro bankrekening NL63 ABNA 0567337391 van Atelier TANADE N. Prins te Wormer, o.v.v. uw naam en de maand.