Inloggen

Workshops en feestjes


                                                                    gezellig

Wil je een creatief feestje of een team uitje met een uitdaging neem dan contact op voor een workshop. Er zij verschillende mogelijkheden op verschillende niveaus. Natuurlijk is de gezelligheid het allerbelangrijkste maar het is natuurlijk ook heel leuk als je met een super werkstuk naar huis gaat.
Er zijn workshops voor kinderen maar ook voor volwassenen, hierbij houden we ook de nieuwste trends heel goed in de gaten. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden van handwerk tot het werken op de naaimachine, maar ook grotere workshops van een aantal keer zijn mogelijk.

Hoe werkt het:
Nodig een aantal mensen uit om samen met jou een workshop te gaan doen. Minimaal vijf personen. Plan een datum en informeer of ik dan ook kan. Bedenk alvast wat je ongeveer wilt gaan doen, het moet natuurlijk wel iets met mode of textiel te maken hebbben. Heb je zelf geen idee maar wel een thema, neem dan even contact op wellicht komen we er samen uit.

naaimachine             handwerk               fotoshoot 004

  • Wil je informatie over mogelijkheden voor een kinderfeestje of andere informatie neem dan vrijblijvend contact met mij op.
  • Inschrijven voor een workshop kan via de workshop agenda, kies de workshop die u wilt doen en druk op de knop deelnemen.

MELD JE NU AAN OF NEEM TELEFONISCH CONTACT OP VIA 06 - 10065595

Workshop Voorwaarden:

  • Aanmeldingen via inschrijfformulier hierboven, email of telefonische opgaaf - U ontvangt een schriftelijke bevestiging per email of ter post van uw inschrijving met specifieke detail gegevens
  • Een workshop gaat door als er tenminste 3 inschrijvingen zijn per groep - TANADE behoud zich het voorrecht data en groepen te wisselen of samen te voegen
  • Betaling voor aanvang van de workshop, bij verhindering geven wij geen geld terug, wel als u voor een vervangende deelnemer zorgt.
  • Betaling op ABN-Amro bankrekening NL63 ABNA 0567337391 van Atelier TANADE N. Prins te Wormer, o.v.v. uw naam en de te volgen workshop