Inloggen

Overige projecten

Waar kun je nog meer toveren met textiel?

Niet alle kunstprojecten vinden op school plaats. Je kunt mij ook op markten, festivals en op campings tegen komen. Ook daar kun je een wereld van textiel vol mogelijkheden ervaren.

Op de Zaanse Schans
Zondag 7 juni 2015 van 13.00 tot 16.00 uur
Tijdens de kinderboekenmarkt in de tent van FluXus kun je een kleine workshop                                 
volgen als voorbeeld voor de brede school projecten.
planeet 002 Ik heb een planeet gevonden, zomaar opeens was het er. De bewoners zijn weggelopen, zij slapen altijd in zakjes die in de takjes hangen. Maar die zijn gestolen! Door piraten waarschijnlijk. Zullen wij nieuwe zakjes voor in de takjes maken?


't Kwassie
Zaterdag 30 mei t/m zaterdag 6 juni 2015
In de week van de amateurkunst ben ik te vinden bij 't Kwassie, winkel voor kunstenaarsbenodigdheden. In deze winkel staat textiel centraal deze week.
Ik ga er werken aan een nieuw draagbare kunstproject. Ook kun je op verschillende dagen een workshop volgen om kennis te maken met het werken met textiel.
Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop gaan we een lap stof vervormen. Van stip tot streep en verschillende andere vormgeeftechnieken. Het experiment is het belangrijkst. Laat je verrassen door het toeval en gebruik dit als inspiratie. Ontdek de textielkunstenaar in jezelf.

Natuurlijk kun je ook langs komen om kennis te maken met mij en informatie krijgen over de lessen die ik geef. 
 Maandag 20 april tot woensdag 22 april 2015

PET Zaanstad: Promotie event techniek en wetenschap Zaanstad.
Een samenwerking met LSD- collectief, met ons ervaar je een technische kant van kunst.

Waar: sporthal ‘de Sprong’ e.o. Koog aan de Zaan

Dit is een markt voor groep 7 leerlingen uit de Zaanstreek, de woensdagmiddag is speciaal voor de leerkrachten.

Wat gaan we doen?
We gaan experimenteren met een druktechniek, kijk wat er gebeurd als je jouw zelfgemaakte stempel op verschillende materialen afdrukt. Op welk materiaal komt jouw stempel het beste uit? Uiteraard kan je nog meer met jouw afdruk doen maar daar is op deze markt geen tijd voor. Ben je wel nieuwsgierig, vraag dan informatie op via het contact formulier.