Inloggen

De afronding

Geplaatst op dinsdag, 12 mei 2015. door Nathalie

Even alles op een rijtje zetten. Een plekje soeken in mijn hoofd en nadenken over hoe ik het volgend siezoen aan ga pakken. Tot nu toe is het een heel spannend jaar geweest met veel uitdagingen en nieuwe mogelijkheden. Ontmoetingen, nieuwe vrienden en ontzettend veel geleerd. Vooral over mijzelf.

Nu ik bezig ben met het afronden van de BIK- opleiding moet alles op papier gezet worden. Wat heb ik eraan gehad, welke doelen zijn behaald en welke zijn in ontwikkeling. Waar heb ik het meest van genoten en wat ga ik in de toekomst met deze ontwikkeling doen. Een presentatie van mijzelf en wat ik aan te bieden heb. En het afscheid nemen van een schooljaar.

We moeten ook een souvenir maken voor iedereen uit de klas, dit doet mij denken aan de tijd dat ik mijn styling opleiding deed. Ik heb het doosje met de ziverenerwt erin nog steeds. De persoon die ik toen was ben ik allang niet meer, natuurlijk zit het nog wel in mij maar ik ben een strijdlustiger en directer persoon geworden. Het prinsesje is naar de achtergrond geschoven en de leeuw in mij naar voren. Ik ben benieuwd wat volgend jaar te bieden heeft, maar ik weet ook dat ik vooral zelf de uitdagingen moet zoeken en doelen moet stellen.

Met het afronden ben ik nog een paar weken bezig, ondertussen staan er nog allemaal leuke en inspirerende projecten in de agenda waar ik mijn aandacht ook op moet vestigen. Maar morgen en zaterdag ga ik genieten van het textielfestival in Leiden, onderdompelen in alles wat met kunst in textiel te maken heeft onderzoeken, luisteren en voelen. Ook het geprek met WAAH! komt eraan, daar moet ik nog veel voor doen, eigenlijk alles nog. Vandaag ga ik eerst de les van gister verwerken en kijken wat ik nog meer kan doen. Een goeie haalbare planning maken en dan aan de slag.