Inloggen

geslaagd

Geplaatst op donderdag, 18 juni 2015. door Nathalie

Wat is het toch een feestje om te mogen doen wat je leuk vind. Een diploma erin halen en weer meemogen doen in een nieuwe show. Wat een beloningen na al mijn presentaties en harde werk mag ik ervan gaan genieten. Natuurlijk blijft het hard werken maar nu deel ik zelf de tijd in en ben ik weer wat flexibeler. Ik zal weer meer in mijn atelier te vinden zijn waar ik een nieuw ontwerp uit mag gaan werken voor WAAH! Zaterdag begint mijn eerste zoektocht naar de juiste materialen en in het weekend zal ik mijn schetsen verder uitwerken in detail. Zo kan er weer een nieuw kunstwerk gaan groeien.

De show van WAAH zal in de Grote Kerk in Alkmaar plaats vinden. Dat vind ik zo wie zo een prachtige lokatie, Justus en ik zij er ook getrouwd. Het zal een feestje worden om nu iemand anders te laten schitteren in een creatie van mijn hand. Op de website van Waah kun je al een aantal ontwerpers volgen ik zal vanavond mijn tekst aanleveren.

Maandag krijg ik mijn BIK -diploma wat een feest, ik moet niet vergeten olijfbrood te bakken voor de lunch en een leuk woordje te schrijven voor Maaike. De kadootjes voor mijn mede klasgenoten zijn al klaar.

Maar het werk gaat ook gewoon door... dinsdag een kennismaking met de mensen van camping Geversduin en de andere kunstenaars die een week kunstzinnige activiteieten gaan doen op de camping. Kinderkunstenaar word het genoemd, de eerste opdracht voortvloeien d uit mijn opleiding.

Volgend weekend 27 en 28 juni is het seizoens afsluiting met de braderie in Wormer en het Goed Bezig festival, zal het dan eindelijk mooi weer zijn? En blijven?!
Dinsdag 30 juni is het de laatste les van het seizoen we sluiten af met een workshop en wat lekkers. Je ziet het ik heb het toch nog wel druk, maar dat houd je scherp denk ik dan maar.