Inloggen

Op de terugweg

Geplaatst op dinsdag, 27 september 2016. door Nathalie

Op de terugweg

Wat maken we een prachtige reis... Op een of andere manier deed mijn laptop niet wat ik wilde in Wellington en kon ik allen berichten wia facebook verzenden. Maar nu zitten we in Napier en super inspirerend stadje waarvan het centrum helemaal in Art Deco is. Prachtige glas in lood ramen en gebogen deuren, de lampen kleding en alles wat je om je heen ziet is compleet jaren '20 jammer dat er auto's mogen rijden dat verpest het beeld maar ik ben heel blij dat we hier heen gereden zijn. 
Maar nu even een verslag van de WOW show, wat was het genieten en wat een super lieve mensen. De kaarten van de jongens werden geupgrade zodat we allemaal een super goie plaats hadden bij elkaar, zodat we met elkaar konden genieten van een spectakulaire show. De dans, licht effecten en de prachtige creaties waren in de show beter op elkaar afgestemd zodat het elkaar niet in de weg zat. Er zat een goed tempo in maar ook niet te snel. Genoeg tijd om alles te bekijken. De winnaar was niet onze favoriet maar wel een van de beste. Maar je kunt het niet altijd met de jury eens zijn. Na de show hebben we nog gezellig met een aantal ontwerper gesproken tijdens de afterparty, waar ik ook een aantal bekende ben tegengekomen van twee jaar geleden waaronder David Walker uit Amerika, hij had ook deze keer weer een prijs gewonnen. Tiel Janssen was er ook super gezellig.
Verder zijn we in Wellington wezen winkelen, naar het Te Papa museum, de Weta workshop, de Cable Car naar boven en beneden en natuurlijk een aantal uitjes met Guus en Beverly. Een rondtour langs de kust van Wellington, Mount Victoria, de diners in hun penthouse een trip naar hun beachhouse en dan maandag avond nog uit eten bij een Indisch restaurant in de stad. Oh ja ook ben ik nog bij een Expositie geweest van moderne kunst, dit sprak mij wat minder aan maar toch leuk om gezien te hebben.

Heel veel insiratie en souvenirs rijker zijn we nu dus op de terugweg naar Auckland.