Skip to main content

Voor school

Ik vind het heel belangrijk dat kinderen op de basisschool met verschillende technieken kennis maken. Dus ook met textiel. Door hiermee te werken gaan ze anders denken, het stimuleert de fijne motoriek, ruimtelijk inzicht en ze durven te doen. Door te experimenteren zoeken ze naar oplossingen, alleen of samen.

Speciaal voor scholen

Scholen kunnen ook lessen van mij afnemen, voor een bepaald project (hiervoor kun je direct contact met mij opnemen) of voor brede school activiteiten. Dit laatste gaat via FluXus of het SCWO.

Er zijn verschillende mogelijkheden zoals de lessen “van draadjes tot Grobbebol” (groep 3,4,5) of “pimp it up” (groep 6,7,8). Nieuw is de lessenreeks "hoofddeksels".

Petz 2018 is ook een project voor scholen. De afgelopen 5 jaar heb ik op deze techniek beurs gestaan. Het eerste jaar alleen daarna in smenwerking met andere kunstdocenten. Samen vormen wij de Kunzthoek, waar we de kinderen kunst laten beleven. Het is heel belangrijk dat kinderen ook weten dat kunst en techniek bij elkaar horen, denk bijvoorbeeld aan modeontwerpers, architecten, fotografen en filmmakers. Decorbouw en zo kan ik er nog een heleboel opnoemen. Meer informatie vind je op de facebook pagina: @Kunzthoek.