Skip to main content

Naailessen voor volwassenen

Voor de duidelijkheid, ik ben geen modevakschool. Creativiteit is het belangrijkste ingrediënt tijdens de lessen. Je leert werken met de naaimachine op een snelle manier. Zowel kleding als interieur artikelen kun je maken.

Patroontekenen en verschillende technieken komen gaande weg voorbij. De lessen worden in een klein groepsverband gegeven, op een vaste lestijd, met verschillende niveaus bij elkaar. De lessen kun je volgen in mijn eigen atelier in Wormer of bij FluXus centrum voor de kunsten in Zaandam.

Voor de brede schoolactiviteiten heb ik ook een aantal lesreeksen ontwikkeld.

Ook voor volwassenen

De lessen voor de volwassenen worden merendeel in de avonduren gegeven (zie lesrooster) Net als bij de jeugd zijn de groepen klein. Het verschil zit hem in de leeftijd, je betaald per maand en er is geen basiscursus. Je zorgt dus altijd zelf voor je materialen.

Alles kan gemaakt worden als het maar met textiel, of textieltechnieken te maken heeft. Snel resultaat en er wordt goed gekeken naar wat jij wil. Een proefles is mogelijk.

Wil je meer informatie over de kosten en of er nog plek is stuur dan een bericht via het contact formulier of bel 06-10065595. De lestijden kun je vinden in het lesrooster.

Aanvraag naailessen volwassenen

verplicht veld
verplicht veld


verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld