Skip to main content

Naailessen jeugd

Voor de duidelijkheid, ik ben geen modevakschool. Creativiteit is het belangrijkste ingrediënt tijdens de lessen. Je leert werken met de naaimachine op een snelle manier. Zowel kleding als interieur artikelen kun je maken.

Patroontekenen en verschillende technieken komen gaande weg voorbij. De lessen worden in een klein groepsverband gegeven, op een vaste lestijd, met verschillende niveaus bij elkaar. De lessen kun je volgen in mijn eigen atelier in Wormer of bij FluXus centrum voor de kunsten in Zaandam.

Voor de brede schoolactiviteiten heb ik ook een aantal lesreeksen ontwikkeld.

Speciaal voor de jeugd

Vanaf 8 jaar kun je lessen komen volgen op de vrijdag middag of op de zaterdag ochtend. Je betaald per tien lessen (strippenkaart) en begint met een basiscursus waar je een aantal basistechnieken leert. Het werken met de naaimachine, patronen maken, stof knippen en ontwerpen komen aan bod. Jeugd vanaf 12 jaar kunnen op de woensdag lessen Subculture volgen. Deze lessen worden bij Fluxus gegeven en zijn gericht op het maken van cosplay/kostuums en attributen.

Zonder tegenbericht ga ik ervan uit dat je doorgaat met het volgende blok van 10 lessen. Voor de vervolgcursus moet je zelf voor materialen zorgen en krijg je meer vrijheid. Natuurlijk hou ik goed in de gaten wat het niveau van de cursist is.

Wil je meer informatie over de kosten en of er nog plek is stuur dan een bericht via het contact formulier of bel 06-10065595. De lestijden kun je vinden in het lesrooster.

Aanvraag naailessen jeugd

verplicht veld
verplicht veld


verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld